YUSUF TEKER - OKUL MÜDÜRÜ

1976 yılında Afyon Sandıklı’da doğdu. İlkokulu Isparta Keçiborlu 19 Mayıs İlkokulu´nda, Ortaokul ve Liseyi Keçiborlu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde, yüksek lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitisünde tezli olarak yaptı.

1999 yılında müdür yetkili öğretmen olarak meslek hayatına başladı. Batman Beşiri Yarımtaş İlkokulu, Batman Merkez Karatay İlköğretim Okulu, Denizli Acıpayam Alaattin İlköğretim Okulu, Germencik Hürriyet İlköğretim Okulu´nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptı. İncirliova Hürriyet İlkokulu, Erbeyli Ortaokulu´nda idari görevler yapan Yusuf TEKER 10/08/2023 tarihinde Efeler Mehmet Akif ERSOY Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görevine başladı.

Evli ve iki çocuk babasıdır.

(542) 573 7588 Eposta