Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Biz Okulumuzda; Her bireyin kendi yeteneklerini ortaya koyabileceği,dünyadaki teknolojik gelişmelerden ve bilgi birikiminden yararlanabileceği,“HER GÜN DAHA İYİYE ULAŞMAK” düşüncesiyle hareket edeceği,kendi özgür iradesiyle duygu ve düşüncelerini açık yüreklilikle söyleyebileceği çağdaş ve demokratik bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak istiyoruz. Geleceğe umutla bakabilmek için “HAYATA GİDEN EN KISA YOL” MehmetAkif Ersoy Ortaokulu’dur.

Misyon: Biz, MehmetAkif Ersoy Ortaokulu Olarak, Milli eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, bütün öğrencilerimizin; •Her birinin farklı öğrenme becerilerine sahip olduğunun bilincinde, "Herkes Öğrenebilir" ilkesini gerçekleştirmek, karşılaştıkları güçlükleri aşabilecek şekilde çözüm bulma becerileri gelişmiş,sorumluluk sahibi gençler olarak yetişmelerini sağlamak, • Çağdaş, gelişmeye ve değişime açık, araştırmacı, teknolojik gelişmeleri yakından izleyebilen, başarıyı kendine ilke edinen,21.yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçları yönünde üst eğitim kurumlarına öğrenci yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:40 15:20
Isınma: Merkezi Sistem Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Çeşitli Yaş ve Kademelerde, Ülke ve İl Genelinde Düzenlenmiş Olan Masa Tenisi Turnuvalarında Dereceye Girmiş Öğrencilerimiz Bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Tübitak Bilim Fuarı Düzenlenmiştir. Fuarda, 5-8. Sınıf Kademelerinde Eğitim Gören Öğrencilerimizin Yapmış Oldukları Bilimsel Çalışmalar Sergilenmiştir.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aydinmaeoo.meb.k12.tr